op een mum van tijd je afspraak

je bent maar een muisklik verwijderd van je afspraak. Volg onderstaande stappen en je bent er!

Je kan meerdere behandelingen selecteren en boeken. Vind je niet onmiddellijk plaats, probeer dan om je verschillende behandelingen te spreiden over meerdere afspraken, of neem contact op via mail. Misschien kan ik nog wel ergens schuiven.

afwezigheden

we zullen er even tussenuit zijn:

- van 7december 2023 tem 12 december 2023

- tussen Kers & Nieuw

klanten-stop voor pedicure, manicure of waxen alleen

Omwille van schouder problemen ben ik genoodzaakt om een klanten-stop door te voeren voor nieuwe klanten die enkel pedicure, manicure of waxen willen boeken.

Nieuwe klanten voor pedicure, manicure en waxen kunnen hier enkel nog terecht indien deze behandelingen geboekt worden in combinatie met een gelaatsverzorging. Zo kan ik de belastende behandelingen beter afwisselen met niet belastende behandelingen voor mijn schouder.

Ook voor bestaande klanten is er iets veranderd in de agenda. Zo zijn er bepaalde momenten/dagen alleen voorbehouden voor klanten die de pedicure, manicure of waxen combineren met een gelaatsverzorging. Dus vind je niet onmiddellijk een plekje voor alleen pedicure en had je graag ook wel eens een gelaatsverzorging geboekt, dan is de kans groot dat je sneller een plekje vind voor de combo. Selecteer dan eerst de gelaatsverzorging en dan de manicure of  pedicure bij "extra's bij gelaatsverzorgingen". 

Bestaande klanten die enkel pedicure, manicure of waxen willen blijven boeken raad ik aan om wat vooruitziend te zijn en meerdere afspraken in de toekomst al vast te leggen.

 

Dank voor jullie begrip.

Groetjes,

 

Sofie