gelaatsverzorging

Bij so beautiful werken we uitsluitend met producten van dermalogica, een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Dermalogica besteedt haar tijd aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules, ze gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doen ze niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. 

The Moment Your Skin Changed. Forever.
Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies.

Ken jouw huid - Facemapping
Jouw eigen huid kennen is een eerste vereiste voor een gezonde huid, een leven lang. Kom langs voor een Face Mapping, een unieke methode die we gebruiken om jouw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Zo kunnen we je een advies op maat geven, hoe je jouw huid moet verzorgen.

Professionele verzorgingen 
so beautiful biedt je 4 verschillende soorten behandelingen aan. Allen afgestemd op de behoeften van jouw huid. Het enige wat jij moet kiezen is de duur van de behandeling:

  • micorzone treatment: een korte flash behandeling waar we ons op 1 probleem focussen. In 20 minuten krijgt jouw huid wat ze nodig heeft. Zo kunnen we samen mooie resultaten bereiken op vlak van zowel jeugd- als volwassen acné, kalmeren en herstellen van een beschadigde en gevoelige huid, opfrissen en egaliseren van een verouderde huid en diep hydrateren van een droge huid, Met een kuur van 6 wekelijkse behandelingen mag je mooie resultaten verwachten. Vraag naar alle mogelijkheden en interessante kuurvoorwaarden in de salon.

 

  • basic face treatment: een basis behandeling van 50 minuten met een korte massage en bijwerken van de wenkbrauwen.

 

  • relax face treatment: een volwaardige dermalogica verzorging voor wie meer nood heeft aan massage en ontspanning. Epilaties zijn inbegrepen, doch wij raden aan om deze op een andere moment te laten uitvoeren (een week voor of na de behandeling) dan kunnen we alles wat dermalogica te bieden heeft in uw behandeling toepassen.

 

  • so beautiful anti-aging face treatment: een volwaardige dermalogica verzorgen waar alles uit de kast gehaald wordt om jouw huid in topconditie te brengen. Met speciaal apparatuur gaan we ervoor zorgen dat de kostbare ingrediënten die ervoor zorgen dat je huid gaat stralen nog dieper in de huid gebracht worden dan met een klassieke verzorging haalbaar is. Deze behandeling kan al vanaf 30 jaar, want dan begint het natuurlijk verouderingsproces van onze huid al.