massages

relaxatie massage rug, schouders, nek, hoofd

wel eens last van gespannen schouders of pijn in de nek. Te veel achter je pc gezeten of te hard gewerkt? Kom dan zalig ontspannen bij sobeautiful en laat die gespannen spieren eens losmaken? Geniet tegelijkertijd van de zalig verwarmde massagetafel en ga helemaal ontspannen weer naar huis.

relaxatie massage volledig lichaam

nood aan pure ontspanning? Ga dan voor de volledige lichaamsmassage van een uur. Je komt volledig ontspannen en als herboren terug buiten. Geniet en relax...

cranio sacraal therapie

Cranio Sacraal Therapie gebruikt zachte aanrakingen aan o.a. de schedelbotten (Cranium) en het bekken (Sacrum) en brengt zo diepe ontspanning. Cranio Sacrale behandelingen hebben een direct effect op het zenuwstelsel alsook op de doorstroming van de energie in het hele lichaam. Deze vorm van aanraking is zeer deugdzaam bij diverse vormen van stress die zich tonen als hoofdpijn, migraine, stijve rugspieren, schouder- en nekspanningen, problemen met de organen, spijsvertering, menstruatie of overgangsklachten, ...

Tijdens een CST sessie worden de zelfhelende krachten van je lichaam uitgenodigd om weer mee in beweging te komen en krijg je meer inzicht in de onderliggende oorzaken van het klachtenpatroon op een eenvoudige heldere wijze. Een behandeling craniosacraal therapie kan toegepast worden voor uiteenlopende klachten bij baby’s, kinderen en volwassenen en gebeurt met kledij aan.

hotstone massage

... is een pure weldaad voor lichaam en geest. De verwarmde stenen zorgen ervoor dat je volledig ontspant en relaxeert.  De massage stimuleert je stofwisselling en bevordert de afvoer van je afvalstoffen en bloeddoorstroming. Het is een ideale behandeling om stress te bestrijden, vermoeidheid tegen te gaan en spierspanningen op te lossen.

cocoon massage

een massage waar je wellicht nog nooit van gehoord hebt. De cocoon massage is dé massage om volledig tot rust te komen. Ze is ontwikkeld als  massagetechniek voor baby’s, maar volwassenen hebben ook veel baat bij deze ontspannende behandeling.

Het idee: met ritmische strijkbewegingen waarbij continu contact wordt gehouden tussen jouw lichaam en de handen van de masseur, creëer je een groter bewustzijn over je lichaam en wordt je tastzin aangescherpt. Ideaal als je last hebt van slaapproblemen. In dit laatste geval is het aan te raden om deze massage als kuur te nemen.