home » aanbod » endermologie

U kampt met lokale overbelastingen (buik, billen, benen...)? En als u een dieet volgt verliest u nooit de rondingen waar u het wil? LIPOMASSAGE laat toe om specifieke en lokale doelwitten, daar waar u het wil, efficiënt te behandelen!
Het juiste evenwicht tussen de productie en de afvoer van vetten is een natuurlijk proces waar de vetcellen (adipocyten) verantwoordelijk voor zijn. Ondanks een perfecte levenshygiëne en regelmatig sporten gebeurt het vaak dat het vet zich gaat opstapelen.

 

LIPOMASSAGE ontketent in de diepte een biologische respons die zorgt dat de afvoer van vetten (lipolyse) op gang wordt gebracht.
De afvoer van deze vetten wordt verbeterd, uw silhouet wordt zichtbaar slanker en strakker.

cellulite glad maken 

Cellulite, een ware nachtmerrie voor sommigen, treft 90% van de vrouwen! En indien dit nog niet volstaat, reageert cellulite noch op sporten noch op drastische diëten.
Cellulite is een gevolg van overbelaste vetcellen en gaat vaak gepaard met vochtretentie. De adipocyten zwellen en vervormen de onderhuidse structuur met als gevolg en «sinaasappelhuid» aspect van de huid.
De mechanische stimulatie van LIPOMASSAGE laat toe om deze ingekapselde vetten vrij te maken. De huid wordt zachter en gladder. Cellulite verdwijnt geleidelijk!

huid verstevigen

Schommelingen van uw gewicht, zwangerschap, ouder worden... De huid verliest geleidelijk soepelheid en strakheid. Soms over het gehele lichaam maar sommige lichaamsdelen zijn er meer onderhevig aan: binnenkant van de benen, buik, armen...
Dit fenomeen wordt verklaard door een vertraging van de productie van collegeenvezels en elastine waarvoor de fibroblasten instaan. De huid verliest spankracht en verouderingsverschijnselen worden zichbaar.

contouren aflijnen

Afslanken? Goed zo. Maar met evenwichtige vormen is nog beter! De lichaamsdelen in kwestie zijn voornamelijk heupen, buik en billen. Het komt vaker voor dat deze zones niet symmetrisch zijn of «vorm» missen.
LIPOMASSAGE laat toe om het silhouet precies te hermodeleren en een goed evenwicht te herwinnen tussen vorm en volume. De contouren zijn opnieuw afgelijnd en evenwichtige vormen herwonnen.